← Tillbaka till allt om hår

Back to basics – platta håret · 2016/11/13

Hallå mina praliner! Jag har fått över 1000 prenumeranter på youtube!! Det är långt många mer än vad som rör sig här inne om dagarna. Det är heeeeelt sjukt! Många utropstecken här idag… Men jag vill bara säga det och sen vill jag ge er min senaste video som handlar om att platta håret. Allt är inte alltid självklart och jag måste bli mer ödmjuk. Här har ni videon, hoppas att den ger något!

 

Samma text som under youtubeklippet:

Vad tycker ni om dagens video?
Kom med förslag på fler back to basis-ämnen som ni vill att jag tar upp. Något ni känner er osäkra på som det känns som alla andra kan? I fix!

Förlåt att jag pratar sååååå mycket i videon men jag var ivrig att få med allt!!

Som jag sa i videon så rekommenderar jag aldrig annat än ghd, som dagsläget ser ut. Men jag är inte den som är den. Kommer det något nytt och bättre på marknaden är jag där. Men jag har testat allt som redan finns och jag vet vart jag står. Gör ditt hår en tjänst och använd inget annat!

Här (http://colorsofwonderland.se/fragor-s…) hittar ni ett inlägg om alla fördelar med ghd. Här (http://ghdhair.com/sv) hittar ni ghds egna hemsida där ni kan klicka er runt bland urvaletet. Som sagt, EJ SPONSRAD utan jag är helt enkelt så kär i dessa grejerna och vill inte att ni ska jobba med något som förstör ert hår. 

Tängerna som jag nämner i slutet är ghd platinum och ghd gold (kallas också classic ibland). Gold finns även i den finfina koppar-färgen just nu i jul, så om ni älskar färgen lika mycket sonjag måste ni passa på för när den är slut är den slut! Alla dessa grejerna finns att köpa på min salong också om ni finns i Göteborg. 

Utöver det för en lyckad plattning behöver ni en borste/kam och ett värmeskydd. Extra tillval kan ju också vara klämma. 

Jag är så ledsen för att jag inte fick med topparna längst ner, men tänk er en svag kurva inåt i topparna. Inte som ett J ← mer som ett → ) 
hänger ni med?

Och som jag sa, hoppar ingen tar illa upp, bara för att du inte kan platta håret. Det ÄR svårt men jag gör det flera gånger om dagen i tio års tid. Det är klart jag inte tänker att det KAN vara svårt. Ska bli mer ödmjuk :) Och som jag sa i videon, jag är väldigt rak och ärlig i mina svar så ofta kan det låta hårdare än vad jag menar. Säg till mig på skarpen om du tycker jag var bitchig! 

Leave a Reply