← Tillbaka till Tips & inspiration

Babyligths · 2016/11/03

Idag är det torsdag (jag vet tänker du) men var du inte vet är att jag gör magiska saker på salongen idag. Ni får INTE missa denna video… 

Jag ville bara snabbt visa er något som ni säkert hört i förbifarten någon gång, nämligen baby lights. Det är tunna, tunna slingor som knappt ska synas men som ändå gör lite skillnad. Jag glömde ta en före-bild och jag jobbade kväll så ljuset är fantastiskt dåligt och gult, men ni kommer nog ändå se vad jag menar.

Detta är en mycket tidskrävande procedur (alltså dyr i folkmunsom sen i slutändan inte gör en stor förändring, men för dig som vill ha mycket liten eller svag utväxt, som gillar din egna hårfärg med det lilla extra, som vill ha en naturlig look… Ja då är det detta du ska ha! Vill man ha absolut noll utväxt ska man ju använda sig av balayage-tekniken, men dom två är mycket fina att kombinera också. Det blir lite mer utväxt med baby lights, men å andra sidan får du känna dig ljusare hela vägen upp. Det blir en jämnare färg om man säger så. Hänger ni med på skillnaden?

Sen kan man såklart göra detta i alla möjliga olika färger, det är inte bara exklusivt för blekning eller ljusa färger. Bra va?

Kan det vara något för dig?

Leave a Reply