← Tillbaka till allt om hår

att följa trender · 2018/01/24

Att följa trender har sällan varit min stil, men jag inspreras otroligt mycket av FÖRÄNDRING och därför hoppar jag mer än gärna på “trendiga” saker. Jag får ofta frågan “vad är senaste trenden inom hår nu då?” och sällan vet jag svaret. Jag hinner inte längre läsa modemagasin och knappt scrolla igenom instagramflödet, MEN! Jag tror och hoppas vi kommer se mer av pastellfärgerna, särskilt ljust rosa, svagt gult, ljusaste mint och såna färger. Det är kanske snarare en önskning…

e205935c9ce43871ff3021eaea02953b

Jag gick in på pinterest för att spana på senaste trenderna och överallt är bara balayage och ombre, fortfarande. Det är mer “solsemester” hår nu dock än att det ska vara skarpa skiftningar. Det jag däremot la märke till (och det kan man också ha anat i Isabella Löwengrips blogg) är att man ska ha en scarf i håret. Vad tycker ni om detta? Jag är kluven… Det är otroligt snyggt på andra men.. Som det ofta låter. “Inte på mig!”

Men, för att komma någon vart med detta inlägg. Följer ni trender och vill ni veta mer om vad som är trendigt inom hår, eller är ni som jag som bara vill ha allt som är snyggt/vackert oavsett trendigt eller ej?

Bilder från pinterest.

Kategoriserat under: Hår, Övrigt om hår, Pinspiration · Taggat med: · · · · · · · ·

Leave a Reply