← Tillbaka till allt om hår

Ask, askigare, askigast · 2017/03/23

Häromveckan hade jag en ny kund som ville vara så ljus man bara kan bli med slingor och KALL. Så! Vi pratade kort om skillnaden mellan balayage och folieslingor men jag rekommenderar folieslingor när man bara vill bli kall ljus, för balayage har inte riktigt möjligheten att bli lika ljus och kall. Det går, men är svårare.

Ni som följer mig på Instagram, detta var samma morgon som inbrottsförsöket i salongen så jag är så otroligt tacksam över denna kund. Hon hade tålamod med polissamtal, försäkringar, snickare och annat som behövde fixas. Det är bannemej inte lätt att rodda allt samtidigt. MEN! Vi tog en förebild med mobilen och sen var det bara att sätta igång…

Hon är ganska ljus i sig själv så detta var inget problem. Det ligger lite gammal färg eller slingor i längderna som jag inte vågade behandla eftersom det var första gången jag hade henne i stolen. Men, nu har hon rätt produkter med sig så nästa gång kommer jag veta mer om hur mycket jag kan och inte kan slinga ut på längderna.

OM du som ny kund vill ha en stor behandling och vet att det kommer slita på håret, gå in till frisören du bokat hos och fråga vilken vård DOM rekommenderar och köp dom förberedande produkterna. Då kommer man kunna göra så mycket mer!

Sen när jag lagt tiotusenmiljoner slingor så var det dags för nyansering. Kunden ville hellre ha grått än guld så jag tog i. Det är för att den ska sitta i lite längre också. För det mesta så slår inte ICONs färger över heller så jag brukar inte vara orolig, men om en kund har något parti som är riktigt torrt så KAN det vara risky att ta i för det kan bli fläckigt. Här gick det bra!

Vi klippte även av en bit som ni ser och gjorde en gardinlugg. Jag tycker hon blev så himla himla cool!

Skärmavbild 2017-03-21 kl. 08.25.54

Leave a Reply