← Tillbaka till allt om hår

Årskrönika 2015 del 3. · 2015/12/19

Del 1. Del2.

summering2015

 

 

Mitten på augusti tog jag upp det här med Olaplex. Många hade undrat och jag var redo att svara. Jag har sen dess pratat med mer folk, mer insatt folk, och jag är fortfarande av samma åsikt. Jag har dock inte satt punkt för Ola men fortfarande skeptisk. Jag gjorde också min första negativa recension och var hemskt nervös för att hela bloggen skulle bli en surpuppa. Men ni verkade gilla det!

Sen skrev jag äntligen om textursprayen från Label.M som säljer bättre än glass på sommaren. Alla älskar den! Någon här som testat den?

Skärmavbild 2015-12-09 kl. 20.44.15

 

I september började jag äntligen jobba på riktigt, regelbundet. Jag hade sagt det långt innan jag ens födde att jag skulle vara tillbaka i september, och så stog jag där. Det var många som inte riktigt trodde mig, många som tyckte jag var dum i huvudet som inte skulle vara hemma och en hel del som jublade. Jag startade starkt och här är första veckans hår, sen jag fött barn. Jag var helt salig som fick jobba och vara mammaledig omvartannat. Jag skakade av mig alla åsikter om huruvida jag eller min sambo skulle vara hemma och blev otroligt irriterad på alla som skulle lägga sig i. MITT barn är MIN åsikt och INGEN kan tala om för mig att jag ska göra si eller så. Om Jag ordinerar bara blå mat till Molly, då ska hon äta bara blå mat. (sidospår) Vi talade också allvar om självförtroende, den ytliga branschen jag lever för och hur jag vill förändra den.

Vi renoverade salongen med hjälp av underbara familjemedlemmar och vänner. Det var otroligt jobbigt och stressande, samtidigt nervöst för jag ville ju inte att någon skulle tycka jag gjort ett dåligt jobb. Det saknas fortfarande DETALJER men salongen är ändå en helt annan. Jag har fått mycket komplimanger och lovord för upprustningen och det tackar jag för! 26 september hade vi invigning och jag var så rörd över hur många som kom och hur lyckat det blev.

Skärmavbild 2015-12-09 kl. 20.44.48

 

Jag uppmärksammade Elumen, som alldeles för få känner till. Det var mitt i min färgbombs-period, jag tror att jag saknade ordentlig färg som levererade istället för dom urtvättade rosa nyanserna jag levde med. Många av er blev i alla fall nyfikna på elumen och jag har fått fler frågor sen dess om vi inte ska kolla i den färgkartan istället. Det är precis så jag vill att det ska va! Ni lär er nåt nytt, jag får göra som jag vill!

Skärmavbild 2015-12-09 kl. 21.01.45

 

Mitt i hösten så fick jag också ett sammanbryt. Jag hade varit hemma mycket och känt in vårt nybyggda hus. Jag mådde inte alls bra och tillslut rann det över. Jag ville bara ut från huset och det märktes tydligt i mitt utåtagerande mot min sambo. Det gick otroligt fort och ett bråk resulterade i att vi kom överrens om att sälja huset. Eftersom jag alltid är öppen och ärlig med mina kunder så sa jag det direkt, många blev chockade och några förstod. Jag kände att snaran som suttit kring halsen försvann och världens alla möjligheter öppnade sig. Jag ska förklara en gång för er vad som verkligen pågick, men det här ska inte handla om mitt hus! Det kändes länge som det var osäkert om vi skulle hitta nytt men allt löser ju sig, eller hur? Det drabbade hur som helst hur frekvent jag bloggade och fick återigen be om ursäkt.

Expressen hörde av sig och ville prata herrfrisyrer. Jag tyckte det var otroligt roligt och fick nog en liten släng av prestationsångest. Det gav dock inte någon större läsarskara utan tickade på som vanligt. Jag tyckte ÄNDÅ det var kul att allt mitt slit det här året, med bloggen, gjorde att expressens modereporter hörde av sig!

Skärmavbild 2015-12-09 kl. 21.09.03

Första videon i Gentlemens Corner dök upp, den fick ingen vidare uppmärksamhet och jag tror inte heller att det var någon som var imponerad av det. Men jag ville börja mjukt. Köra basic först och trappa upp. Förvånansvärt många killar gör faktiskt fel!

Sen hörde expressen av sig igen och vi pratade LOB.

Skärmavbild 2015-12-09 kl. 21.10.37

 

Jag fick avbryta produktrecensioner för det är mycket som händer i kroppen när man fött barn och jag kunde inte längre ge en rättvis bedömning. Jag fick efter många om och men till en mermaid braid, som trots påtryckning innan, inte fick en enda kommentar. Där suckade jag högt!  I veckans hår fick jag också vatten på min kvarn vad gäller olaplex…

Sista delen kommer nästa vecka! 

Kategoriserat under: Hår, Övrigt om hår · Taggat med: · · · · · · · ·

2 Responses to “Årskrönika 2015 del 3.”

  1. Emma

    Jättekul att läsa dina års berättelser (delarna)!!! Och är jättedålig på att kommentera men älskar din blogg och läser allt!! Önskar verkligen jag bodde närmare då hade jag helt klart gått till dig med mitt hår :)

    Svara

Leave a Reply