← Tillbaka till allt om hår

Årskrönika 2015 del 2. · 2015/12/12

Del 1.

summering2015

I april var jag hemma på heltid. Dagarna gick sååååå fort. Många varnade mig för att det skulle gå långsamt och den sista tiden skulle vara pina. Jag sysselsatte mig rätt bra nästan varje dag och tyckte inte det var så jobbigt som jag föreställt mig. Jag saknade dock jobbet vansinnigt mycket!

Jag laddade upp min första ordentliga video (hade inte lärt mig att lägga kameran ner än dock…) och den blev mycket populär! Jag delade äntligen med mig av mina åsikter om hemmafärg och fick fint medhåll och förståelse från mina söta läsare.

Skärmavbild 2015-12-09 kl. 09.24.10

Det blev tre dagars radiotystnad efter några läsarfrågor och sen ploppade första bilden på Molly upp. Jag trodde jag skulle ha mer tid på mig att förbereda inlägg så det här blev starten på en mycket dålig blogg-period. Jag tappade otroligt många läsare och hade lite smått panik för att ni skulle överge mig.

I maj delade jag med mig av min förlossningsberättelse. Det är nog ett av de längsta inläggen men också mest lästa på en dag. Jag kan själv inte läsa den eller tänka på det och jag vill fortfarande inte ha fler barn.

Vi pratade om vilka inpackningar som finns, vad som krävs för att bli frisör och hur du ska välja borste.

Skärmavbild 2015-12-09 kl. 09.31.40

 

Männen fick sig en rejäl omgång shampoo och jag langade ut min största hårkärlekshyllning nånsin. Jag fick många sms som tyckte om inlägget men även bra respons på Facebook. Nu undrar jag, hur många av er har hunnit göra en kebelo sen dess?

hae-1500x667

 

Jag skaffade instagram i Juni och det blev lite tydligare för mig hur mina läsare ser ut. Jag vill gärna vara personlig och känna mina följare och kunder, därför valde jag att följa tillbaka! Det är dock helt okej att vara anonym och tacka nej till min förfrågning. Jag tar inte illa upp! Jag har dock varit lite dålig på det, man måste ju ha två konton. Så sen en vecka tillbaka har jag faktiskt skippat min privata helt och har helt enkelt Colors instagram som default. Hoppas att det ska vara en bra inspirationskälla för er! Dock får ni ju då stå ut med lite privata bilder också då. Typ en Molly som kikar in ibland. Är det okej?

Skärmavbild 2015-12-09 kl. 09.39.57

 

Molly blev tre månader och jag minns att jag hade det så bra. Hon har alltid sovit hela nätter, är glad hela dagarna och charmar alla. Jag hade redan avverkat några dagar på jobbet, vilket var kaos. Hormonerna var all over the place och jag grät varenda dag från det att jag visste att jag skulle jobba fram tills jag stod med saxen i handen. Då blev allt bra. Molly hängde i vagnen med mina föräldrar/mormor och allt gick smidigt. Det var påfrestande för kropp och knopp men vi tog oss igenom det. Jag visste att jag köpte salongen med ett ansvar och tänkte inte låta det gå under, men samtidigt ville jag ge Molly den tid hon förtjänade. Svår balansgång.

Vi utvärderade sov-flätan. Jag berättade jag ville göra mer av i höst, och många har lyssnat. Ni fick veta mitt Ess i rockärmen. Och färgbombstesterna var igång…

Skärmavbild 2015-12-09 kl. 09.41.50

 

Fortsättning följer… 

 

Dela gärna med er av era minnen av Colors of Wonderland från 2015! Vilket inlägg minns ni bäst och vad har ni fått lära er via mina tjatiga ord? 

2 Responses to “Årskrönika 2015 del 2.”

  1. Emily

    Det absolut bästa med din blogg är veckans hår! Man blir så inspirerad och det är så kul att se hur duktig du verkligen är. Någon jag kommer ihåg extra tydligt var en tjej som fick sig några Great lengths och hennes hår blev fantastiskt fint. Du skrev i bloggen att natten innan hade varit den värsta i ditt liv och att Molly aldrig ville somna. Trots det blev resultat sååå fantastiskt! Sluta aldrig blogga, din blogg är underbar!
    Kram!

    Svara

Leave a Reply