← Tillbaka till Tips & inspiration

Alla hjärtans dag-special, för honom! · 2015/02/08

Dagen med stort D närmar sig! Vet ni vad ni ska köpa? Idag så slår jag ihop tjejer och killar och hjälper er välja rätt present!

Vi börjar med honom:

hugo
Parfym från Hugo Boss tror jag alla har luktat på någon gång. Men den här köpte jag i julklapp till min sambo och jag kan säga som så, varje gång han har den på så sitter jag fastklistrad vid hans hals. Det luktar så gott!

liveit
Liveit.se har många bra idéer och presentförslag. Jag har valt ut några jag tror hade gått hem hos han som söker lite adrenalin och friluftsliv. Vad sägs om att paddla, stridsbåtsightseeing, stadsvandring via taken, eller att lösa mysterier… Jag vet att jag hade velat hänga med i alla fall!

läs
Böcker är inte bara avkopplande, jag tycker även det är en inredningsdetalj. Men här har vi något för alla. Är han en grubblare? Tänk om… ställer de knepigaste och kanske mest avgörande frågorna. Är han bilintresserad? Richard Hammond ser man ofta fara snabbt fram på tv i Top Gear. För några år sen råkade han ut för en olycka, han skriver bland annat om det och mycket annat. Allvar blandat med en del humor. För han som nyss upptäckt whiskyn kan Bourbon vara en bra bok! Den är en av få som försöker hålla sig på Svenska marknaden så att vi ska kunna smaka och känna på det som skrivs. Och så till sist, alla har vi någon gång smakat på en hamburgare som får oss att drömma om en kulinarisk karriär. Hur gör man då för att lyckas med den perfekta burgaren? Flippin’ burgers är definitivt ett steg i rätt riktning.

skägg

Är han trendmedveten eller kanske bara väldigt lurvig? Alla män borde få lov att ha fina redskap, precis som vi vill ha fina fönar, fina sminkborstar och så vidare. Pfeilring har levererat sen slutet på 1800-talet och där kan ni hitta något i alla prisklasser. Jag tycker det här är en alldeles lagom idé!

Skärmavbild 2015-02-08 kl. 11.02.39

Spa kanske inte är något för alla vid första anblick, men det är ju så himla lätt att skräddarsy. Gillar han inte att bli knådad kanske en halvdag på spa kan vara något. Bilden är från Arken i Göteborg där man kan gå runt som man vill bland olika stationer i ca fyra timmar. Bland annat kan man bada i utomhuspoolen med utsikt över vattnet. Ligga i varma kopparkar. Basta, bubbla, isbada. Framförallt, så kan man göra allt i sin egen takt. Jag är säker på att detta finns i fler städer än Göteborg. Googla din stad och överraska honom med en avkoppling som heter duga!

Förutom detta kan ni ta en titt i arkivet Söndag. Där hittar ni det som hittills skrivits för killarna. Har han kanske nämnt något i förbifarten om shampoo eller vax… Ibland är de bästa presenterna något som dom inte önskat sig direkt, kanske bara pratat om. 

Killar! Passa nu på att kommentera här nedan vad ni helst skulle vilja ha. Kanske läser hon…

Leave a Reply