← Tillbaka till allt om hår

6 saker du kan göra med ditt värdelösa shampoo · 2018/01/30

Jag tror säkert ni har känt det någon gång när ni läst bloggen..

Vart sjutton ska jag nu göra av mina produkter?

Så låt mig tipsa om några saker du kan göra med dina shampoon som inte längre verkar vara till någon nytta eller användning för dig!

  • Släng. Ganska enkelt men väldigt oekonomiskt. Ett alternativ som passar dig som har alldeles för lite tid för att orka fundera. Och som helst av allt vill köpa nya för det är så roligt med nytt!
  • Skura toaletten. Det absolut äldsta och vanligaste jag råder mina nya kunder att göra med sina usla produkter. För det dom inte kan ge håret i vård kompenserar dom bannemej i rengörings-skillz. Det är inte ett skämt. Prova! Det luktar dessutom godare än Ajax.
  • Ge bort. Häll över i lite finare förpackningar eller varför inte DIY-flaskor? Någon i din närhet som älskar att ligga i badet och tvätta håret med shampoo som gör håret torrt och frissigt, det är väl en himla bra present? Nåja, det behöver ju faktiskt inte vara ett DÅLIGT shampoo bara för att det inte passar ditt hår, eller hur? Följ mina råd så vet du säkert en vän som borde ta över ditt shampoo.

eded35d96dd5bc6a7502863cb239eafa

  • Bubbelbad. De flesta shampoon bubblar och skummar, dessutom har det ett snällare ph-värde (oftast) än vanlig tvål. Så det går dessutom väldigt bra att tvätta övriga kroppen med det.
  • Hämnas. Ni har väl sett den här videon? Har sambon ramlat hem lite full från AWn med jobbet? Häll lite i hans öra eller ögon, det tar lite tid att tvätta bort. Bonus om det är högkoncentrerat.
  • Ge till motor-nörden. Detta är också sant, men min sambo Molle tog en av mina gamla KMS-shampoon och tvättade bilen med. Hur bra som helst sa han, och glansen gick inte av för hackor!2ac20fbcc3fe666f81b977e105fed208

 

One Response to “6 saker du kan göra med ditt värdelösa shampoo”

Leave a Reply