← Tillbaka till allt om hår

GOTT NYTT ÅR · 2017/12/30

Hej älsklingar! Detta blir nog trots allt mitt sista inlägg för i år.

Bloggen har fått betydligt mindre uppmärksamhet från min sida och jag ska avslöja varför!

Det är nämligen så att jag har en helt ny ide för bloggen och har haft i över ett år, men jag kan inte göra det själv och tjejen som byggt denna hemsida är upptagen med annat. Så jag är inte superpepp på att göra inlägg för mycket just nu funkar inte optimalt med hemsidan. Det är segt att kommentera (eller ge respons överlag), det ser ganska “old” ut och det nya konceptet är mycket mera JAG! Så om någon av er som läser är hobby-kodare så får ni gärna hojta. 

MEN! Ni kan väl gå in och kika på min nyårsresumé i det här klippet. Jag sminkar mig (och av någon anledning så gillar ni det) och går igenom det JAG minns mest från året.

Vad minns NI mest från det gångna året? Både privat för er del och här i bloggen…? Har jag lyckats inspirera någon av er till något nytt, något mer vågat eller kanske get ena aha-upplevelse? Alltid så roligt när ni kommenterar med att ni fått en helt ny syn på saker.

Önskar er allt gott och hoppas vi hänger ihop även nästa år!

Här är sminkningen i videon:

Skärmavbild 2017-12-21 kl. 08.09.34

One Response to “GOTT NYTT ÅR”

 1. Tin

  Du har fått mig att våga färga botten och bleka längderna med balayagetekniken för första gången på 10 år!
  Och jag vågade byta frisör för jag har lärt mig genom dig hur en bra frisör tänker och arbetar, tyvärr bor jag för långt bort från att komma till dig. Men jag kan kanske gästspela någon gång…
  Genom dina råd är mitt hår i en kvalité det aldrig någonsin varit ?
  Gott nytt 2018 önskar jag dig och din familj! ❤️??

  Svara

Leave a Reply