← Tillbaka till Tips & inspiration

Produktrecension: PÜR Eye Polish · 2016/05/04

purtest

I min månadsvideo (Länk) så såg ni också en smink-produkt. Eye Polish från mineralmärket PÜR!

Det har blivit en stoooooooor favorit då den inte liknar någon annan kräm-ögonskugga jag någonsin testat. Jag är inget fan av krämskuggor annars eftersom dom ALLTID lägger sig i linjer, eller sträck, på ögonlocket. Det händer vanligtvis redan efter en timme bara. MEN INTE DEN HÄR hörni!

Den kommer med en silikon-applikator som du målar på skuggan med, men man kan absolut använda en vanlig “fluffig” pensel. Det gör jag om jag blandar två eller flera av dessa för att blanda och sudda. Min favoritfärg är “satin” som är den jag använder i videon, en rosé färg.

Den sitter HELA DAGEN, inte en enda linje när jag ska ta bort sminket på kvällen. Jag har rätt mycket lock så det blir lätt många veck på mina ögon vilket BORDE skapa linjer.. Men icke! Inte en endast gång har jag sett det. Jag har till och med sovit med skuggan och det enda som hänt då är att färgen är lite svagare när jag vaknar. 

Som jag säger i videon så använder jag den lite som en primer ofta. Jag lägger den på hela locket och en bit upp där den “mörka” skuggan kommer vara sen. De torra skuggor jag använder (oftast från Selfie-paletten) fäster OTROLIGT bra när man har den här under. Jag tycker faktiskt att den är bättre än “vanlig” primer, men det här är ingen primer om jag nu förvirrade någon. 

Den kommer i 6 olika nyanser, hittils lägger jag till för jag hoppas verkligen det kommer fler!

Något som är viktigt att tänka på är att alltid skruva på locket ordentligt, för torkar den så kommer naturligtvis skuggan försämras i kvalité.

Hur som helst, ÄLSKAR DEN och använder den nästan dagligen nu. Det blir en helt annan glans och skimmer med krämskugga tycker jag och därför har den helt ersatt de andra ljusa skuggorna jag brukar använda. Skulle vara spännande om det kom en mattare variant!

Eye-Polish-Satin

Du hittar dom hos väl utvalda återförsäljare, vi har tagit in i stort sett alla Pür’s produkter på salongen för att vi älskar dom sååå mycket!

Leave a Reply