← Tillbaka till allt om hår

Emmas lob · 2016/04/14

Hej hörni! Jag hade tänkt spela in en video denna veckan, men Molly är sjuuuuuuk! Det är första gången detta händer oss och jag tänkte ge henne allt hon behöver. Hon sover tre timmar i stöten sen skriker hon och är ledsen. Antar att det är jobbigt att andas. Så det blir massa “dagens hår” denna veckan för er. Håll ut, jag ska spela in videon så snart hon blir frisk!

Idag ska ni få se Emma som kom till mig förra veckan med en ganska platt frisyr och färg. Hon ville bli lite ljusare men kunde tänka sig att släppa mig fri. JAA! Älskar fria händer. Emma är otroligt lättsam att ha och göra med, hon går med på det mesta och passar i det mesta.

Skärmavbild 2016-04-11 kl. 08.37.44

Inte så spännande eller hur?

Jag beslutade mig såklart för att lägga en mörkare bottenfärg och använda balayge-tekniken på längderna. Allt gick väldigt smidigt och jag behövde inte ens nyansera färgen efteråt. Det var så enkelt! Sen fick jag klippa in frisyren lite bättre genom att tunna ut och flika topparna så att hon ska gå från en ganska platt frisyr till en med massor med liv i!

Här är resultatet! Visst blev det fint? Det var SÅÅÅÅ mycket finare i verkligheten också, men jag tycker ändå man ser skiftningarna bra på dessa bilder så jag ska inte gnälla för mycket. Färgen är kallare i verkligheten, men ÅH så fint! Tycker ni inte att det blev en HELT annan frisyr? Ett helt annat hår!

Lite andra ljus! Ni som följer mig på instagram har redan sett dessa bilder.

Vad tycker ni? Berätta!

2 Responses to “Emmas lob”

 1. Emily

  Wow vilket färgspel! ? Här ser man också tydligt vad en mörkare botten gör. Galet fint ??

  Svara
  • Alice

   Tack söta du! Eller hur, känns som fler och fler förstår det här med mörkare botten 😀

   Svara

Leave a Reply