Nya Colors of Wonderland!

Heeeeej allihopa och välkomna till NYA bloggen. Jag har sagt det tusen gånger att jag vill ha ny design och på senare tid har jag och Martina (Tack gode gud för henne!!!!) jobbat på detta. Jag ivrig och otålig, hon systematisk och kunnig.

Jag vill gärna gå igenom hemsidan med er lite, jag tar GÄRNA emot feedback om det är något som krånglar, inte känns bra eller om ni tycker det helt enkelt är UNDERBART med ny design, säg det med. Ni vet att jag är idel öra för alla era önskningar, alltid. Om ni kollar via mobilen ser det lite annorlunda ut men funktionerna är desamma ungefär. Menyn borde vara som tre streck uppe i vänstra hörnet.

 1. Här hittar du snabblänkar till alla mina sociala medier.
 2. Navigera dig lätt till start, genom arkivet (som rullar ner om du håller musen över annars klickar du och kommer till alla HÅR-inlägg. Om mig är för er som undrar vem jag är, kontakt får ni när som helst använda istället för kommentarer om ni inte vill lämna ett offentligt märke. Jag svarar på alla mail!
 3. Klickar ni på loggan så kommer ni till start. Och visst är den snygg även i svart?
 4. Fem senaste inläggen visas i den stora fyrkanten för er som inte vill scrolla neråt, det är bara att swipea på mobilen eller klicka på pilarna.
 5. Här är mina favoritkategorier om man snabbt vill komma till dom inläggen som handlar om det. Alla kategorier kommer ni åt genom att klicka på arkiv i menyn.
 6. Kom snabbt till min instagram om ni vill se alla mina bilder och mer ur min portfolio.
 7. Sökfältet är mer lättåtkomligt nu än på förra bloggen. Skriv in ett ord och voila!
 8. Om man scrollar ner ser det ut såhär. Senaste inlägget är lite större och nu kan ni också se en text-preview. Så man lätt kan se om man redan läst eller inte. Ibland ser bilderna likadana ut kanske. Det är också lätt att dela genom att klicka på “share”.
 9. Sen kommer de andra inläggen under i två kolumner på datorn, en kolumn på mobilen. Alla visar lite ur texten.
 10. Här står lite mini-fakta om mig. Som på de flesta bloggar.
 11. Här är kategorier som har publicerade inlägg, snart kommer alla synas när jag fyllt på. I mobilen kommer dessa först längre ner , så man slipper scrolla upp igen till menyn.
 12. Senaste inläggen, på mobilen syns de längst ner.
 13. Under alla inlägg finns nu knappar som gör det enkelt att dela. “Love this” är en gillafunktion som ni kan börja använda redan nu. Statistiken kommer inom kort!
 14. Olika delningsmöjligheter för er. Jag älskar när ni delar mina inlägg!
 15. Inlägget som kom innan det du läste, kommer också finnas en “Next post” jämte sen när det kommer ett inlägg efter det valda.
 16. Här ser ni vem som skrivit. Oftast är det ju jag, men vem vet om det kommer gäst-bloggare?
 17. Längst ner hittar ni kommentarsfältet som jag hoppas ni ska använda flitigt. Där får du också förslag på andra inlägg.

 

Så så ser det ut!

Vad tycker ni? Gillar ni designen? Jag vill gärna höra aaaaaaallt ni tycker och tänker.

Nu kör vi så det ryker!

Kommentera

8 svar på ”Nya Colors of Wonderland!”

 1. Åh så fin blogg!! Äntligen är du tillbaka! Har gått in varje dag på din blogg och bara väntat tills du bloggar igen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.