ghd Heat protect spray med UV-skydd

Ghd har släppt en ny produkt som innehåller UV-skydd. Vad jag förstått så är det en limited edition och inte något som är i standardsortimentet. Men jag gissar också att om den blir tillräckligt poppis så kommer den nog hamna där tillslut. Ni kan klicka er in på deras hemsida här och hitta den. Men som vanligt med ghd så hittar ni det också hos deras återförsäljare som ni också kan hitta på deras hemsida.

Det är ett värmeskydd som du har när du fönar, plattar, lockar osv. Den ska ge lite mjukhet till håret och samtidigt så skyddar den då mot solen! Det är såååååå bra. Den ger ingen direkt produktkänsla, men ska inte heller tynga ner. Du sprayar den i blött hår när du duschat tex, eller sprayar i lite extra i torrt hår om du ska vara i solen. Det kan helt enkelt inte bli för mycket tycker jag. Så som solen verkar jobba just nu så kommer det vara måååånga torra, slitna hår att ta hand om i höst. Så hjälp mig på traven lite!

Det var allt jag ville säga idag, är så himla glad att fler sol-produkter ploppar upp för det behövs, hela året faktiskt. På utlandsresa är det en given produkt för mig!

Hoppas ni har det bra i värmen, vi hörs imorgon igen!

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.