Ett litet tips…

Om du, som jag, tvättar håret 1-2 gånger i veckan så vill jag bara snabbt tipsa er om en rutin som jag för det mesta följer…

 • Tvätta håret Onsdag och Lördag, alternativt söndag kväll om jag inte ska vistas offentligt på helgen.
 • Onsdag. För att jag spelar in en ny video och vill vara fräsch i håret inför det, och för att jag har mer tid. Denna dag tar jag oftast mer volymgivande produkter, mer stylingprodukter och formar håret mer.
 • Lördag. För er som går på rajraj dessa dagar kanske tvärtom är på sin plats, men lördagar gillar jag att göra inpackning, ta mer vårdande produkter och föna håret torrt med kalluft. OM jag ska ut så gör jag ändå inpackning för håret kommer ju inte bli tungt och fett redan samma kväll, men däremot kommer hårdare styling slita mer så då gillar jag att vårda det ändå. Varannan gång låter jag inpackningen sitta riktigt länge.

Med den här rutinen så tillför jag hela tiden det som jag tar ifrån håret. Dvs onsdagar när jag vanligtvis stylar mer och använder mer värme, då tröttar jag ut håret. Det kompenserar jag genom att använda extra mycket vård på helgen. Blir håret fett till måndag är det torrshampoo i två dagar som gäller innan det är dags att tvätta igen, men oftast behöver jag bara lite torrshampoo på tisdagen.

Ge och ta hörni!

Vad har ni för rutin?

Kommentera

4 svar på ”Ett litet tips…”

 1. Jag tvättar håret söndag och onsdagar ibland kan det bli torsdagar istället för onsdag. Detta funkar kanon för mig och jag använder mig av Cure som är den bästa serien!! Så glad att du testade den serien för jag är helt förälskad i hur rent håret är och hur länge det håller <3

 2. Hej bästa du =)
  Jag har just nu hairtalk isatt då min frisör precis fått in håret och jag blev en “testkanin”. Har läst att man inte ska bada med det i hav eller pool.
  Har sett andra att dem har badat med löshår i men uppsatt men min fråga är om det är ett big NO att bada och simma när man har löshår i då jag ska utomlands snart och gärna vill i plurret då =)
  Är det något speciellt man ska tänka på i så fall eller ska man hålla sig i skuggan.
  Ha det bäst =)

 3. Jag försöker anpassa min tvättningen efter hur jag tränar ?
  Men jag tvättar håret 2 ggr i veckan, ca var 5:te dag. Alltid shampoo 2 ggr och alltid inpackning. Jag kör i antidote från icon/lockdown från EVO som grund. Sen har jag i antigen mesh från Icon eller moussen från milkshake. För att få volym i rötterna har jag i shape vuxen från Evo. Fönar håret i olika lager för annars ser det ut som ett skatbo.. Har du någon kritik eller idéer på något annat jag bör testa. Jag har bara Ghds borstar, tänger och värmeskydd ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.