Dom där fem myterna…

Har ni sett den här videon än?

Den publicerade jag i morse och är än så länge positivt bemött.

Men jag känner mig inte riktigt färdig med ämnet. En annan frisör kommenterade under videon där han säger att han inte har problem med hemmafärg, och jag håller med. Det är inget problem för MIG om någon annan färgar sitt hår med ICA-färg, problemet kommer ju när jag förväntas kunna rätta till dessa färgningar hur lätt som helst. Förutom det faktum att dom kan orsaka brännskador, allergiska reaktioner och men för livet. Men det där drabbar inte mig.

Sen kan jag irritera mig lite på att folk tror att vårat jobb är lätt. Det är bara att följa instruktioner som får plats på ett litet papper i en låda, vem som helst kan ju göra det… För att förtydliga så var jag ironisk alltså.

Men så tror jag också ni ser skillnad på det fina hantverket som oftast sker på salong, och en hemmafärg.

Som sagt, det drabbar inte mig. Eran plånbok bestämmer. Jag kommer aldrig konkurrera med en låda plastpigment vare sig i pris eller kvalitet. Vill man ha en unikt skräddarsydd och dessutom skonsam färg, då kan man komma till mig.

Vad tycker ni?

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.