BRONDE

För skojs skull, innan du börjar läsa, kan du ta tiden hur många minuter det tar för dig att läsa detta inlägg? Tack! Kommentera nedan med ditt resultat.

Igår gjorde jag extensions på denna sköna böna. Hon har gjort en omgång tidigare och har väldigt skört hår, precis som jag. Och precis som många andra trodde hon kanske att det skulle slita på håret. Till vår glädje (jag visste redan) så är håret i väldigt bra skick efter sex månader och nu är det dags för omgång nummer två!

Här ser ni efter jag tagit ut de gamla och innan jag slingat håret lite. Utväxten var inte så farligt lång men jag ville ge lite mer dimension till håret.

75 stycken slingor, 40 cm långa, i färgerna 67, 67/84 och 67/24.

Voilà! Några timmar senare så är håret mycket tjockare och någon centimeter längre. Den här färgkombinationen är sååå fin tycker jag. Jag skulle kalla den för light bronde, eller ”en sommar i Australien”. Vad tycker ni den ska heta?

Jag har lockat håret med den lilla locktången med klämma från ghd för mer textur och liv i håret, men också för att vädret just nu…. kräver mer lockar från början!

För skojs skull drog jag upp ljuset på lampan. Tänk vad olika det kan bli!

Glöm nu inte skriva er tid!

Puss och kram

Kommentera

6 svar på ”BRONDE”

  1. Tog 1 minut 🙂
    Så himla fint och naturligt det blev <3
    Jag har en fråga; Jag kommer inte att kunna åka till Sverige i sommar så jag blir väl tvingad att gå till någon här borta (det är nu jag skulle vilja vara miljonär så jag kunde flyga hit dig istället, haha!), men vad gör jag om de använder Olaplex (vilket verkar vanligast)?? Kan jag bara be dem hoppa över det? Vad är värst för håret? Vill bara ljusa upp lite i utväxten och kanske lägga någon strawberry blonde ton som du gjorde förra sommaren för det var så himla fint, men får lite panik över att någon annan än du ska fixa mitt hår! :O

    1. Jag skulle säga blekning utan olaplex för att du ska slippa fortsätta använda olaplex, men se till att dom inte har hög väteperoxid då, för vad jag vet så har dom gärna ganska hög volym på den. Inte för att ditt hår inte klarar det, men det blir väldigt torrt. Skulle dom vägra utesluta olaplex så får du köpa med dig efterbehandlingen också, och vara noga med att vårda håret med fukt och absolut inte proteiner 🙂 Det kommer säkert gå bra! Skicka bild sen 😀 Och förutom det så är det hemskt tråkigt att inte få träffa dig 🙁

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.