2018 < 2019

Nytt år. Jag har funderat hela senare delen av 2018, vad sjutton jag ska göra av min blogg/hemsida/forum som jag kämpat så för att få igång. Jag tror jag har landat i att det här blir den mer privata, ”dagbokiga” delen av mig. Utan att för den delen förlora frisör-biten. Men jag har saknat att kunna uppdatera er om produkter jag testar eller dela med mig av dagens jobb. Så därför tänker jag nu att det blir en mer bloggig vibe här så får ni säga vad ni tycker allteftersom tiden går. Youtube har fått ett otroligt fokus på hår, jag gillar det, men jag saknar det personliga själv. Jag älskar ju att skriva!

Okej, så för att inleda dagens blogginlägg så tänkte jag säga välkommen (igen kanske?) och ge er en liten inblick i 2019.

 • Vi flyttar imorgon. Jag vloggar hela flytten och jag längtar så OTROLIGT mycket efter en nystart i nya huset.
 • Jag ska försöka övergå till en mer minimalistisk livsstil. Jag tänkte också försöka applicera det på allt jag kan. Kläder, prylar, mat, människor osv.
 • Vi gifter oss i Augusti och det innebär såklart också en massa förberedelser som jag tänkte ta med er på.
 • Jag har börjat fundera på att ha kurser i färg-teknik.. många efterfrågar nämligen det. Men hur gör man rent praktiskt för att börja hålla kurser? Jag vill!
 • Jag vill öka på kvaliten i videosarna på youtube. Jag VILL verkligen göra bra innehåll och jag känner att jag blir bättre varje år.
 • Jobba mer effektivt men kortare dagar för att få vara mer med Molly. Jag längtar SÅ till att få testa detta koncept och upplägg på jobbet. Håll tummarna för att det kommer gå vägen!

Jag har så mycket mer att säga egentligen men minimalism var det…

Dags att skriva isär sängen som jag för tillfället ligger i. Imorgon klockan 9.00 kommer flyttgubbarna!

Vi hörs imorgon!

Kommentera

4 svar på ”2018 < 2019”

  1. Har funderat på det men jag skulle aldrig kunna vara tekniker tror jag. Kan inte hålla mig till reglerna ? Ska skriva om hur jag ska jobba så fort jag hinner skriva ner det ♥️♥️

 1. Jaaaaaaaaaaa!
  Du är tillbaka! ???
  Jag har verkligen saknat ALLT med din blogg min kära ’hårdoktor’ ?
  Hoppas många hittar hit för din blogg är unik ?
  Många kramar från Tin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.